Over SaaSWorks

HomeOver SaaSWorks

Wie is SaaSWorks?

SaaS-nieuwe-manier-van-werken2SaaSWorks heeft vestigingen in ‘s-Gravenhage en Spijkenisse. SaaSWorks is een alliantie van 2 bedrijven in de sectoren techniek en (web)hosting voor de zakelijke markt. Beveiliging, backup, hosting- en Linux-gelateerde vraagstukken worden geserviced door Webcircuit. Deze werkt met verschillende datacenters en meervoudig redundante apparatuur welke een uitstekende beschikbaarheid garanderen.

De Microsoft ICT services worden voor u door SQNetworks beheerd. SQNetworks is distributeur van o.a. high performance technologieoplossingen (anti-spam, anti-spyware, secure login portals en remote support oplossingen).

SaaSWorks & milieu

SaaSworks kiest voor een sociale rechtvaardigheid en leefomgeving. Een onderneming die streeft naar een juist evenwicht tussen economische, sociale en milieuaspecten zal op den duur succesvol opereren. SaaSWorks is zich ten volle bewust van het feit dat ook zij een verantwoordelijkheid draagt om de ecologische impact op onze leefomgeving te minimaliseren, én om bij te dragen aan de maatschappij waarvan we allemaal onderdeel uitmaken.

Onze servers worden bijvoorbeeld dusdanig ingericht dat er een zo nuttig mogelijk verbruik plaats vindt (energiezuinig opereren) en daarnaast wordt er door ons actief geïnvesteerd in groene stroom en groene stroomprojecten. In plaats van een energieverslindende compressor worden onze servers gekoeld met geavanceerde Free Cooling technieken waarbij handig gebruik wordt gemaakt van koele buitenlucht. Dat is met de Nederlandse temperaturen prima te realiseren en derhalve is een compressor voor meer dan veertig procent van de tijd niet langer nodig.