Saasworks Advanced.

HomeSaaS modulesSaasworks Advanced.

Saasworks Standaard pakket

Het ‘geavanceerd’ pakket maakt gebruik van dezelfde modules als bij het standaard pakket. Met het ‘geavanceerd’ pakket beschikt u over een complete mobiele werkplek met nu de gehele Microsoft Office Suite alsmede de mogelijkheid tot het gebruik van een gedeelde agenda.

Hieronder staan de onderdelen van de SaaS modules uitgelicht. Door te klikken op de moduleonderdelen worden deze uitgelicht.

Een beveiligde verbinding begint met toegang tot de login portal.

Na het inloggen krijgt u beveiligde toegang tot uw eigen Serveromgeving middels een combinatie van programma’s welke gebruik maken van de service Terminal Server (Microsoft).

Na het inloggen zorgt de applicatie er voor dat het beeld op uw computerscherm wordt opgebouwd; dit geschiedt razendsnel. Daarna worden alleen de nieuwe schermen, de muisklikken en toetsaanslagen naar de servers verstuurd. Dat werkt veel sneller en scheelt tevens dataverkeer in vergelijking met de traditionele manier van werken (VPN).

Microsoft Exchange is de e-mail- en samenwerkingsserver van Microsoft waarmee u de communicatie binnen uw bedrijf op efficiëntere wijze kunt laten verlopen. Microsoft Outlook is de alom bekende softwareapplicatie waarop u werkt. Outlook werkt in samenhang met Exchange Server. De combinatie van Outlook en Exchange stelt u in staat efficiënter te werken.

Voor meer informatie zie Microsoft Microsoft Exchange is de e-mail- en samenwerkingsserver van Microsoft waarmee u de communicatie binnen uw bedrijf op efficiëntere wijze kunt laten verlopen. Microsoft Outlook is de alom bekende softwareapplicatie waarop u werkt. Outlook werkt in samenhang met Exchange Server. De combinatie van Outlook en Exchange stelt u in staat efficiënter te werken.

Microsoft Office Standaard is een veel gebruikte softwaresuite voor het MKB. Microsoft Office Standaard beslaat de volgende pakketten: Microsoft Office Excel Microsoft Office Outlook Microsoft Office Powerpoint Microsoft Office Word

Uw gebruikersomgeving wordt gevrijwaard van ongewenste zaken als spam, spyware en virussen. Deze services zijn standaard inbegrepen bij iedere pakketkeuze.

Spam betreft ongewenste mail Spyware betreft doorgaans een extra ‘service’ die ongevraagd mee wordt geïnstalleerd bij een applicatie.

Een virus is een softwareapplicatie welke grote schade kan aanrichten aan bestanden, services of netwerken.

Al met al zorgen deze ongewenste software applicaties voor veel overlast. Bij u op de zaak worden derhalve firewalls en anti-virus softwarepakketten geïnstalleerd. Wij verzorgen al deze software en werkzaamheden voor u zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw applicaties.

Uw gehele gebruikersomgeving wordt middels ‘live’ backup beschermd. Onze backupsystemen dragen zorg voor een automatische backup van uw bestanden en zetten deze backup tevens off-site nogmaals weg, waardoor er in feite 2 backups van uw data bewaard worden.

Mocht u per ongeluk bestanden wissen, dan bieden wij de mogelijkheid de gewenste data doorgaans al binnen enkele uren voor u terug te halen. Soms is het zelfs mogelijk om een of enkele bestandsversies terug te gaan, handig voor wanneer u per ongeluk een bestand overschrijft.

De backup service is standaard beschikbaar bij ieder pakket en is inbegrepen in uw maandelijkse abonnement. Extra services als het terughalen van gewiste of overschreven documenten worden berekend volgens de standaard tarieven.

Het onderhoud en de updates van de door ons aangeboden pakketten zijn standaard inbegrepen in de totaalprijs van uw abonnement. Onderhoud en updates zijn continue bezigheden en worden doorgaans ‘s nachts uitgevoerd, op momenten dat u geen hinder ondervindt. Applicatie-updates betekenen voor u dat er altijd gewerkt wordt met de meest recente software. Dat is veilig, vernieuwend en bespaart kosten.

Wij bieden een handleiding om de benodigde software voor gebruik met onze systemen te installeren. Het is ook mogelijk om dit traject voor u uit te voeren. Dit kan gemakkelijk op afstand middels een remote support sessie, waarbij wij de controle van uw scherm overnemen, of anders in persoon bij u op locatie. Tevens kunnen wij desgewenst gelijktijdig een totaalscan op uw netwerk uitvoeren om u te adviseren over de beveiliging of onderhoud van uw netwerk.

Voor de installatiesupport worden minimale kosten berekend op basis van het aantal afgenomen werkplekken.

Bij elk pakket krijgt u de beschikking over maar liefst 5000 MB (5 gigabytes) opslagcapaciteit. Deze opslagcapaciteit is te allen tijde uit te breiden middels extra modules van 5 gigabytes per stap.