Saasworks Maatwerk.

HomeSaaS modulesSaasworks Maatwerk.

Saasworks Maatwerkmodules

U kunt een keuze maken uit de pakketten ‘standaard’, ‘geavanceerd’ en ‘premium’. Daarnaast kunt u nog extra maatwerkmodules inzetten die aan deze pakketten worden gekoppeld. Deze staan hieronder vermeld. Ook uitbreidingen op bijvoorbeeld dataruimte zijn mogelijk.

U kunt uw SaaSWorks pakket eenvoudig uitbreiden met eigen applicaties welke voor Windows danwel Linux Serveromgevingen beschikbaar zijn gesteld. Deze applicaties worden op een apart virtueel servergedeelte weggeschreven en zullen geheel door SaaSWorks worden beheerd en beveiligd. Afhankelijk van de applicatiesoort kunt u hierop volledige toegang krijgen.

Op de door u afgenomen diensten zijn verschillende beheersvormen mogelijk. Wanneer u bijvoorbeeld een backup op DVD wenst of specifieke onderhoudswensen heeft, kunnen wij dat voor u regelen. Hiervoor wordt een maatwerktraject opgezet. Op de meeste applicaties kunnen wij maatwerkoplossingen aandragen.

Door gebruik te maken van een digipas wordt de eenmalige inlogprocedure extra goed beveiligd en maakt u gelijk gebruik van een extra codering op het dataverkeer tussen uw computer en het serverpark.

Door de blackberry functies in te schakelen op uw gebruikersomgeving krijgt u de mogelijkheid om met uw PDA of smartphone verbinding te maken met de Outlook services van uw gebruikersomgeving.

Wanneer u de opslagcapaciteit van specifieke gebruikers wenst uit te breiden, is dat zeker mogelijk. Uitbreiding geschiedt in stappen van 5 gigabytes. Er wordt geen maximale grens gesteld aan de opslagcapaciteit.

Via portalsites hebben uw medewerkers toegang tot bedrijfskritieke informatie, kennis en toepassingen. Microsoft Office SharePoint zorgt ervoor dat eenvoudig portalsites voor elk aspect van uw bedrijf kunnen worden gebouwd en beheerd.

Microsoft Office Live Meeting vervangt het oude Netmeeting. Met de veel uitgebreidere Microsoft Office Live Meeting houdt u eenvoudig online vergaderingen, trainingen en kunt u gemakkelijk samenwerken aan bepaalde projecten door gebruik te maken van onze ingezette ‘enterprise class services’. Wanneer uw medewerkers online zijn aangeschoven kan worden begonnen met de presentatie of een brainstorm sessie. Ook het bewerken van bestanden, het tekenen op de zogenaamde ‘whiteboards’ en het online onderhandelen met uw klanten. Bespaar op onnodige reiskosten en verhoog de productiviteit van uw medewerkers door gebruik te maken van de nieuwe vorm van vergaderen.

Een abonnement op het Multi-language pack stelt u in staat om gebruik te maken van meerdere talen. Een Office-taalpakket biedt gebruikers of organisaties de mogelijkheid om een gelokaliseerde gebruikersinterface en gelokaliseerde taalprogramma’s voor één extra taal toe te voegen. Er kan dan eenvoudig worden overgeschakeld van de standaardtaal naar de andere taal en andersom. De helpfunctionaliteit, woordenlijsten, synoniemenlijsten, grammatica en spellings- controle maken onderdeel uit van dit softwareonderdeel. Erg handig voor wanneer bijvoorbeeld de spelling moet worden gecontroleerd van een document dat in een andere taal is geschreven dan de standaardtaal die op de computer is ingesteld. Of als een gebruiker prettiger werkt in een andere taalomgeving. De Office-taalpakketten zijn beschikbaar voor de volgende talen: Arabisch, Braziliaans Portugees, Bulgaars, Kroatisch, Chinees (Pan-Chinees), Chinees (Vereenvoudigd), Chinees (Traditioneel), Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Estlands, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Lets, Litouws, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch Latijns, Slowaaks, Sloveens, Spaans, Zweeds, Thais, Turks, Oekraïens.

Microsoft SQL databases zijn nodig voor de opslag van gegevensdata van bepaalde softwareapplicaties zoals Microsoft Dynamics CRM of specifieke applicaties welke u voor uw maatwerkoplossingen nodig zou kunnen hebben. Uitbreiding van de data opslag van een database is te allen tijde mogelijk en geschiedt per 50 MB.

Het onderhoud en de updates van de door ons aangeboden pakketten zijn standaard inbegrepen in de totaalprijs van uw abonnement. Onderhoud en updates zijn continue bezigheden en worden doorgaans ‘s nachts uitgevoerd, op momenten dat u geen hinder ondervindt. Applicatie-updates betekenen voor u dat er altijd gewerkt wordt met de meest recente software. Dat is veilig, vernieuwend en bespaart kosten.

Wij bieden een handleiding om de benodigde software voor gebruik met onze systemen te installeren. Het is ook mogelijk om dit traject voor u uit te voeren. Dit kan gemakkelijk op afstand middels een remote support sessie, waarbij wij de controle van uw scherm overnemen, of anders in persoon bij u op locatie. Tevens kunnen wij desgewenst gelijktijdig een totaalscan op uw netwerk uitvoeren om u te adviseren over de beveiliging of onderhoud van uw netwerk. Voor de installatiesupport worden minimale kosten berekend op basis van het aantal afgenomen werkplekken.

Wanneer u uw (gehele) serveromgeving van de zaak wenst te verhuizen naar een van onze beveiligde datacenters is het noodzakelijk dat dit in goed overleg gebeurd. Het gaat te ver om de mogelijkheden allemaal online te presenteren. Doorgaans vereist elke bijzondere omschakeling een speciaal traject en dus een maatwerkoplossing.

U kunt uw SaaSWorks pakket eenvoudig uitbreiden met eigen applicaties. Deze applicaties worden op een apart virtueel servergedeelte weggeschreven en zullen door SaaSWorks worden beheerd en beveiligd. Afhankelijk van de services kunt u hierop volledige toegang krijgen. Ook softwareapplicaties welke als ondergrond Linux nodig hebben kunt u bij ons onderbrengen. Hiervoor wordt een maatwerktraject in gang gezet.